Gå til hovedindhold

Praktiske oplysninger

Alt det med stort og småt.

Indhold

  Hvis du må melde afbud til en aktivitet efter tilmeldingsfristens udløb, skal du kontakte arrangøren af den pågældende aktivitet. Du finder arrangørens oplysninger i beskrivelsen af tilbuddet.

  Du deltager på eget ansvar, og det anbefales, at dine forældre tegner en ulykkesforsikring, således at du er selvforsikret.

  De fleste aktiviteter er gratis i både sommer-, efterårs- og vinterferien. Ved enkelte aktiviteter opkræves der et deltagergebyr, hvilket fremgår i beskrivelsen.

  Der kan blive taget situationsbilleder til aktiviteterne, som bruges til hjemmeside og Facebook for at reklamere for den pågældende aktivitet og aktivitetsudbyder. 

  Alle børn og unge i alderen 6-17 år kan deltage. Nogle arrangementer kan være for alle aldre og dette vil være beskrevet under tilbuddet.

  På hjemmesiden i aktiviteternes beskrivelser kan du løbende se, om der er ændringer i aktiviteterne. Vi opfordrer arrangører til at tage direkte kontakt til de tilmeldte ved ændringer eller evt. aflysning.

  Når du tilmelder dig, er det dét klassetrin, du går i ved tilmeldingen, der er gæl­dende.

  Har du spørgsmål til afviklingen af de enkelte aktiviteter, skal du kontakte den ansvarlige kontaktperson. Disse er oplyst med mail og/eller telefonnummer under beskrivelsen af hver enkelt aktivitet.

  Har du generelle spørgsmål vedrørende Aktiv Ferie, er du velkommen til at kontakte:
  Kurt Koch, Tlf. 73 76 77 99 eller mail: kkoc@aabenraa.dk.  

  Nogle arrangementer kræver tilmelding. Dette fremgår af beskrivelsen. Din tilmelding er bindende.

  I tilfælde af ændring eller aflysning af en aktivitet får du besked.
  Har du problemer med din tilmelding online, eller har du ikke mulighed for at tilmelde dig online, er du velkommen til at kon­takte os.

  Alle skolebørn i Aabenraa Kommune kan tilmelde sig aktiviteterne - hvis du ikke er bosat i Aabenraa Kommune, men går i skole her, er du også meget velkommen. Er du i tvivl, kontakt da aktivitetsudbyderen. 

  Husk! Skulle du være forhindret i at deltage i en aktivitet, er det vigtigt, at du melder afbud, da dette giver en anden elev mulighed for at deltage.

  Ved aktiviteter, hvor der er for mange tilmeldte, kommer du på venteliste. 

  Det er ”Først til mølle-princippet”, der gælder. God fornøjelse!

  Ved aktiviteter med deltagerbegrænsning, kommer du på venteliste, hvis der er for mange tilmeldte. 

  Er der afbud løbende, får du tilbudt en plads helt automatisk. Du vil blive kontaktet pr. mail og har 24 timer til at acceptere din plads.