Gå til hovedindhold

Hvad er Aktiv Ferie?

Et tilbud til alle skolebørn i Aabenraa Kommune. Læs mere her.

Indhold

  Er du til sjov og ballade i din ferie?

  Ja, så er Aktiv Ferie lige noget for dig. I sommerferien, vinterferien og efterårsferien samarbejder vi med foreninger, institutioner og øvrige aktører om at samle et spændende program til dig.

  Aktiv Sommerferie 

  I sommerferien afholder Kultur og Fritid Aktiv Ferie for alle skolebørn mellem 0. og 9. klasse.  

  Det er kommunens foreninger, institutioner og øvrige aktivitetsudbydere, der tilbyder at lave nogle sjove, spændende og udfordrende aktiviteter for dig og dine venner.

  Aktiviteterne foregår forskellige steder i kommunen, og du kan deltage uanset, hvor i kommunen du bor. Nogle af aktiviteterne er dog målrettet bestemte aldersgrupper. Det er gratis at deltage i de fleste aktiviteter, men ved nogle af aktiviteterne er der en deltagerbetaling. Du vil kunne se aktiviteterne på hjemmesiden i slutningen af maj måned. Skoleelever informeres via Aula og henvises til hjemmesiden, hvor man kan se alle ferietilbud og tilmelde sig aktiviteterne.

  Vi håber, at du vil benytte dig af de mange forskellige aktivitetstilbud rundt om i kommunen.

  Aktiv Efterårsferie og Aktiv Vinterferie

  I Aabenraa Kommune er der ligeledes aktiviteter i børnenes efterårs- og vinterferie.

  Programmet offentliggøres på hjemmesiden et par uger før uge 7 og uge 42. Samtlige skoler i Aabenraa Kommune opfordres til at lægge informationen på AULA, så forældre og børn kan se, hvilke aktiviteter der er at finde på tværs af hele kommunen.

  Vi ønsker dig en rigtig god og aktiv ferie!